Кадър: БНТУбитият ирански генерал Касем Сюлеймани седи зад атентата в Бургас.

...
Кадър: БНТУбитият ирански генерал Касем Сюлеймани седи зад атентата в Бургас.
Коментари Харесай

Паси: Убитият генерал Сюлеймани стои зад атентата в Бургас, малко вероятно е да има Трета световна война

Кадър: БНТ

Убитият ирански военачалник Касем Сюлеймани седи зад атентата в Бургас. Той има славата на Дарт Вейдър, само че е малко евентуално да има Трета международна война. Това сподели в утринния блок на Българска национална телевизия някогашният външен министър Соломон Паси. 

Той влезе в студиото, с цел да разяснява ракетните офанзиви от страна на Иран по американски бази в Ирак, написа " Флагман ".бг. 

„ Щом се приказва за трета международна война, значи е по-малко евентуално тя да се случи. Тя е най-вероятно да се случи, когато по-малко се приказва за нея, само че всичко е допустимо в този динамичен свят “, сподели някогашният царски министър.

„ Касем Сюлеймани е доста образован човек и във военно отношение, и в политическо и в терористично отношение. От европейска позиция, той е от тъмната страна на силата, с изключение годините, когато той е съдружник на Запада в битката с " Ислямска страна ". Неслучайно европейските водачи споделиха, че няма да пролеят сълза за него, той има славата на Дарт Вейдър “, разяснява Паси.

„ Той аргументи войните в Йемен, в Сирия, в Либия, в Газа. Трябва да си дадем сметка, че той седи зад атентата в Бургас през 2012 година. Той не умря по позорен метод, получи почтена гибел за един боец “, добави той.

Според него светът се намира в същата степен на сигурност, както и преди гибелта на Сюлеймани и надали актуалните събития ще провокират международен трус.

Той разяснява и днешната среща на Бойко Борисов с американска делегация като нещо напълно обикновено, съгласно него срещите със Съединени американски щати към този момент се трансфораха в всекидневие, само че е значимо какво си решил, а не какъв брой пъти си се срещал.

" Не считам, че този поток е добър за България, той просто ускорява въздействието на Путин в българската политика ", сподели още Соломон Паси. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама&nbs
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР